Principalele tipuri de ingrediente care constituie “blocul de legatura” al unui mix de boilies:  Fainuri de “legatura” (fainuri care ajuta la inchegarea pastei de boilies) Aceste fainuri vor constui aproape 40-50% din structura mix-ului,fara ele pasta obtinuta nu va putea fi rulata corespunzator si se va sfarama.Cele mai uzuale fainuri de legatura folosite sint faina de soia(izolat proteic din soia) si grisul,dar si faina de orez,malaiul de porumb si faina de grau pot fi incercate cu bune rezultate. Cantitatea de fainuri de legatura necesare sint in strinsa legatura cu celelalte ingrediente pe care urmarim sa le folosim.De obicei pornim constructia unui mix de la 40-50% “agenti de legatura”.

Legatura/volum

Legatura/volum

Filtre active

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
CLO Haith`s
In stoc
24,02 RON

CLO original produs de Haith's.

Acest produs este o sursă foarte bună de acizi grași Omega 3 datorită conținutului bogat de semințe oleaginoase și Ulei de Ficat de Cod ( Cod Liver Oil ). Crește atracția boiliesurilor prin extractele de condimente din componența acestuia, conține pudră de ou și Egg Biscuit™ , ingrediente care adaugă acestui excepțional birdfood proprietăți de agent de legătură.

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Faina de soia - Full Fat Roasted Soya
Nu sunt suficiente produse in stoc
15,00 RON

Full Fat Soia Roasted este practic cea mai calitativa faina de soia prezenta pe piata nadelor de crap la momentul actual. Este produsa prin procesarea semintelor de soia cu cel mai inalt nivel de proteine prin procedee specifice astfel incat produsul final sa mentina intregul echilibru nutritiv natural. 

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Nectarblend Original Haith's
Nu sunt suficiente produse in stoc
30,00 RON

Nectarblend-ul comercializat de catre magazinul reteteboilies.ro reprezinta varianta Originala a renumitului producator Haith’s din Marea Britanie si nu un inlocuitor sau o copie a acestuia.

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Yellow Fine Semolina
Nu sunt suficiente produse in stoc
11,00 RON

Un tip special de gris din grau dur care dispune de calitati nutritionale superioare grisului obisnuit.

Cu o textura foarte fina (foarte apropiata de a fainii de grau) este un ingredient cu importanta in mecanica mixului de boilies,confera acestuifermitate,elasticitate si usurinta in rulare.Insolubil in apa.

Show 5 Items of 5 item(s)